Sjøfartsdirektoratets Magasin | A13 RelyOn Nutec
1210
page-template-default,page,page-id-1210,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

RelyOn Nutec:

Innovativ sikkerhetsopplæring

I Januar 2019 skiftet Falck Nutec til RelyOn Nutec.

– Vårt fokus er uendret. Som verdensledende leverandør av sikkerhetskurs vil vi fortsette å jobbe for innovative måter å styrke sikkerhetsbevissthet og beredskap i bedrifter, sier Aasmund Conrad Erlandsen, administrerende direktør i RelyOn Nutec i Norge.

– Markedet er i konstant endring, og kundene er bevisste på verdien av kompetansebygging. Som Norges ledende kompetansesenter innenfor sikkerhet og beredskap er vår visjon å ta i bruk effektive og innovative treningsmetoder som øker sikkerheten og redder liv, sier Erlandsen.

Ny teknologi

Ny teknologi som VR og simulatorer er blant virkemidlene selskapet tar i bruk for å gi så effektive og realistiske rammer rundt opplæringen som mulig, samtidig som sikkerheten for deltakerne blir ivaretatt. Blant annet tas VR-briller i bruk under opplæring i brannslukking under kurs i brannvern, og livbåtsimulatorer gir mulighet til å bygge kompetanse under forhold som ikke trygt kan gjenskapes i virkeligheten – som brann, eksplosjoner eller ek- stremvær.

– Dessuten benytter vi en kombinasjon av e-læring og klasseromsundervisning på maritime sikkerhetskurs. På den måten kan deltakerne ta deler av teorien før de kommer på kurssenteret, og vi kan fokusere på praktiske øvelser, forteller Erlandsen.

Realistiske øvelser

Teori i kombinasjon med praktiske øvelser i realistiske omgivelser styrker alle ledd i bedriften og forbereder organisasjonen på å møte en krise. RelyOn Nutecs visjon er sikkerhet og beredskap som alltid følger utviklingen av industrien.

– Ved å kombinere hands-on trening og ekstreme forhold i simulator og digital læring, styrker vi bedriftenes beredskap, og sørger for at våre kunder står styrket i møte med en krise, fastslår Erlandsen.

RelyOn Nutec er verdens ledende leverandør av spesialiserte sikkerhetskurs innen offshore, maritim og fornybar energi, og bygger på 30 års erfaring fra feltet.

Hvert år leverer vi de mest realistiske og praktiske kursene til tusenvis av medarbeidere innen energi- og shippingindustrien.

Vi leverer erfaringen, kunnskapen, kompetansen og tryggheten som er nødvendig for å kunne håndtere krisesituasjoner på en rask og effektiv måte.

 

Besøk oss på www.relyonnutec.com