Sjøfartsdirektoratets Magasin | A10 Arendal Havn
1206
page-template-default,page,page-id-1206,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

Arendal havn vokser raskt

Ambisjonen om å være Norges billigste og mest effektive havn gir resultater.

 – Etter at vi fjernet avgiftsregimet og ble en partner for våre kunder har vi opplevd en eventyrlig vekst, sier havnefogd Rune Hvass i Arendal Havn. – Dype kaier, kort deviasjon, store tilgjengelige arealer, store kraner og egnet håndteringsutstyr gjør Arendal til en foretrukket havn for tunge aktører innen bulk, prosjektlaster, rigg og offshore service, sier han.

Arendal havn tar mål av seg til å være en fremoverlent logistikkpartner. Den sentrale beliggenheten mellom Oslo, kontinentet og det sørlige Nordsjøen, i kombinasjon med ypperlige havnefasiliteter, høy kompetanse og en sterk vilje til å legge til rette for kun- dene, har gjort terminalen i Eydehavn til en foretrukken havn for stadig flere aktører. Spesielt innen bulk, offshore og rigg.

– Arendal har alt som skal til for å yte topp service som prosjekthavn, inkludert store tilgjengelige arealer også for langsiktige etableringer, og med gode betingelser for industrietablering og lastehåndtering, sier Hvass. – Arendal havn er ypperlig tilrettelagt for mobilisering, demobilisering, lagring og mellomlagring. I samarbeid med verftet AS Nymo kan de største skip og offshore-enheter anløpe for alle typer arbeider, reparasjoner ol.

Satsingen har resultert i sterk vekst i gods, anløp og etableringer de siste årene. Alle med behov for moderne, innovative og billige havnetjenester oppfordres til å ta kontakt. – Vi ligger i en av landets mest attraktive regioner og skal fortsatt ha fokus på kundens behov.